Personal shopping
Lastig om kleding uit te zoeken?

Heb je zelf onvoldoende tijd om op je gemak uit te zoeken welke kleding past? Of vind je het prettig als iemand gewoon helpt bij het uitzoeken van leuke nieuwe outfits? Kom dan gezellig naar onze winkel. Voor ons is dat het allerleukste om te doen!

In-Btween dames en heren

Kledingadvies met praktische tips

Wil jij een leuke shopervaring, met praktische stylingtips, eerlijk advies, een lekkere kop koffie/thee en een gegarandeerde glimlach? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw wensen staan bij ons op nummer één. We verrassen je met mooie, vernieuwende combinaties terwijl je tegelijkertijd dicht bij jezelf blijft: dáár gaan wij voor. Wil je met meerdere personen komen, dat kan!

Heb je vragen of wil je eerst kennismaken? Loop gerust even binnen. Wij staan je graag te woord.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak

Ons team

Gevoel voor mode en stijl

Wies Laenen

Hallo Ik ben Wies Laenen en draai sinds ongeveer 13 jaar, samen met mijn dochter Akima, de winkel voor damesmode onder de naam In-btween Womenswear. Ik merk soms dat er nog wel eens onduidelijkheid heerst over met name ons aanbod voor het jongere publiek. Zij krijgen echter samen met het wat meer klassieke segment ruim de aandacht binnen onze collectie.

We staan te trappelen om je van kledingadvies te voorzien

Breng een bezoek aan onze winkel. Hartstikke gezellig! Wil je liever een afspraak plannen zodat we nóg meer de tijd kunnen nemen voor je? Bel ons of stuur een bericht.