In-Btween dames en heren

Kledingwinkel nederweert

In-Btween Womenswear is gevestigd aan de Burgemeester Vullersstraat in Nederweert en is intussen toch wel een bekende naam voor vele. Mocht U ons nog niet kennen dan bij deze! Wij richten ons op een breed publiek binnen de damesmode en herenmode. Onze collectie is heel uitgebreid en gevarieerd.

Kledingwinkel voor alle leeftijden dames

We hebben een ruime collectie voor de oudere dames zoals Sommerman, Germaine, Rabe, Erfo, Roberto Sarto, Lebek, Zerres. Maar ook het jongere publiek weet steeds beter de weg naar onze winkel te vinden. Onze merken daarin zijn o.a.: In-Wear, Poools, Street one, Geisha, Freequent, Sisterspoint, Rino & Pelle en nog veel meer!

Kledingwinkel voor heren

Welkom heren! Naast onze kledingwinkel voor dames hebben wij een tweede winkel, speciaal voor herenmode: In-Btween Menswear op een prachtige lokatie midden in de Kerkstraat te Nederweert, langs de apotheek. In Nederweert zijn er geen vergelijkbare heren modezaken. Onze winkel heeft een stoere uitstraling! We hebben een mooie mix van merken zoals o.a. Cast Iron, VanGuard, Gabbiano, Meyer, R2 Amsterdam. Voor allerlei leeftijden!

Daarbij wel de vermelding dat we ons op de ‘casual look’ richten, maar ook voor een feest kunt U bij ons terecht.

Ons team

Gevoel voor mode en stijl

Wies Laenen
Akima Laenen
Margot Verstraeten
Christien Verlaek
Maria van Geneijgen
Vera van Ratingen
Monique Ceelen
Jules van Dijk

We staan te trappelen om je van kledingadvies te voorzien

Breng een bezoek aan onze winkel. Hartstikke gezellig! Wil je liever een afspraak plannen zodat we nóg meer de tijd kunnen nemen voor je? Bel ons of stuur een bericht.