U bent hier: Home   >   Over ons

Over ons

 

In-Btween Womenswear is gevestigd aan de Burgemeester Vullersstraat in Nederweert en is intussen toch wel een bekende naam voor vele. Mocht U ons nog niet kennen dan bij deze! Wij richten ons op een breed publiek binnen de damesmode. Onze collectie is heel uitgebreid en gevarieerd. We hebben een ruime collectie voor de oudere dames zoals Sommerman , Gollehaug , Germaine , Rabe , Erfo , Roberto Sarto , Lebek , Zerres. Ook het jongere publiek weet steeds beter de weg naar onze winkel te vinden. Onze merken daarin zijn: Rinacimento, Poools, S.oliver , S.Oliver Black, Street one, Dayz en nog veel meer!

De tijd staat niet stil want ruim 11 jaar bestaat deze winkel.

Ook zitten we niet stil want op 21-08-2014 hebben wij onze 2de zaak geopend In-Btween Menswear op een prachtige lokatie midden in de Kerkstraat te Nederweert langs de apotheek. In Nederweert zijn er geen vergelijkbare heren modezaken. De winkel heeft dan ook een stoere uitstraling. Wij hebben voor een ruime leeftijdscategorie een mooie mix van merken zoals Cast Iron,VanGuard, Culture, Meyer, R2, Garage , S 4 en Rino en Pelle.

Daarbij wel de vermelding dat we ons op de casual look richten , maar ook voor een feest kunt U bij ons terecht. We hebben een mooie sortering colberts ,overhemden en een uitgebreide collectie broeken!

Nieuwsgierig geworden?

Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen in een van onze winkels. Ons team In-Btween Wo.Mens.Wear heet U van harte welkom.

      In-btween heren personeel In-btween