U bent hier: Home   >   Heren merken   >   Vanguard
Vanguard

Vanguard

Vanguard herenkleding, voor de stijlbewuste man

Vanguard is een kledinglijn die zich vooral toespitst op de actieve, stijlbewuste man. Mannen die weten wat ze willen, die oog hebben voor moderne kleding en die graag mee gaan met de nieuwste mode zonder hierin te overdrijven. In de kledinglijnen van Vanguard vindt men veel ruiten, natuurlijke tinten en vooral de “stoere modellen” terug. Echte mannen gaan gekleed in Vanguard en dit straalt het merk ook uit. Stoere bikerjacks, en jeans, maar ook trendy colberts en leuke getailleerde overhemden behoren tot de collecties van Vanguard.

Voor winter 2014 zien we veel grove breisels, maar ook fijne breisels afgewerkt met wat grovere details. Stoere jassen in de kleuren bruin, zwart en baluw. Bovenkleidng is er in verscheidene kleurblokken. Denkt u hierbij aan paars gecombineerd met blauw, en groen gecombineerd met blauw en beige.

Vanguard groot aanbod in jeans

Vanguard biedt u een groot aanbod in de jeans. Vele modellen en kleuren behoren tot de jeanscollectie van Vanguard. Vangaurd beschikt ook over een grote NOS-collectie Dit wil zeggen dat zij deze jeans op voorraad houden. Wanneer een jeans u dus goed bevalt, is er vaak de mogelijkheid diezelfde jeans nogmaals te verkijgen, maar dan bijvoorbeeld in een andere wassing. De nieuwste jeans van Vanguard zijn de V5 en de V7. Fijne modellen, ook weer in verschillende wassingen. De V7 kenmerkt zich door de iets smallere pasvorm en voetwijdte dan de V5. zo zorgt Vanguard ervoor dat zij voor ieder wat wils te bieden hebben.

Vanguard en kwaliteit

Kwaliteit staat bij Vanguard zeer hoog aangeschreven en alle modellen en stukken worden dan ook gemaakt uit zeer degelijke stoffen. Dit zorgt ervoor dat de kleding van Vanguard zeer comfortabel en makkelijk aanvoelt en past als gegoten. Bij Vanguard vindt men verschillende stijlen terug. Zowel de dress-overhemden als de stoere shirts behoren tot de collectie en dus zorgt dit voor een enorme veelzijdigheid van het merk. De maten van deze kledinglijn zijn ook redelijk uitgebreid. Tot 3XL is er mogelijkheid en dus is het ook voor de forsere mannen perfect mogelijk om deze kwalitatieve kleding aan te schaffen.

© 2017