U bent hier: Home   >   Heren merken   >   Liger
Liger

Liger

LIGER lanceerde vorig jaar een uniek T-shirt concept; LIGER, the shirt is the canvas. Hierbij gebruiken toonaangevende ontwerpers een T-shirt als doek en maken een ontwerp binnen een steeds wisselend thema. De shirts zijn voorzien van een uniek nummer en worden in gelimiteerde oplage van 360 stuks uitgebracht.
Eerdere thema ’s waren ‘Liger’(kruising tussen een leeuw en een tijger) ’Pin Up Girl’, ‘Cat Burglar‘ en ‘Old school games’. Voor de 5e wave is gekozen voor het thema ’The Liger Patch’ . Ruben Ooms, Michiel Walrave, Henk van het Nederend, Jake Gumbleton, Johan Neefjes en Rob Kemerink zijn de ontwerpers van deze wave. Elk shirt is van hoogwaardige kwaliteit en per designer zijn er per land 360 genummerde exemplaren te verkrijgen. Zo weet je zeker dat je een collectors item in handen hebt.
Internationaal bekende designers
De designers, Ruben Ooms, Michiel Walrave, Henk van het Nederend, Jake Gumbleton, Johan Neefjes en Rob Kemerink zijn bekende namen in de fashion, reclame en stripwereld, zowel nationaal als internationaal. Over elk van de zes designers is een biografie te vinden in het boekje wat bij het shirt geleverd wordt. Ook de collectors items van de andere designers vind je in dit boekje.

Het shirt is door zijn beperkte oplage natuurlijk ook exclusief. Een aantal keer per jaar worden er weer 6 nieuwe toonaangevende ontwerpers aangetrokken die aan de slag gaan met een nieuw onderwerp. Ook van die ‘wave’ worden slechts 360 T-shirts per designer per land gemaakt.

LIGER heeft een totaal andere aanpak dan bestaande labels en het concept slaat aan. De eerste vier waves vonden grif aftrek, niet in de laatste plaats bij bekend Nederland. Rockster Barry Hay, Victor Reinier, Michael Boogerd, Raemon Sluiter, Martijn Krabbé , Tijl Bekant, Ron Vlaar, Winston Post en vele anderen, allemaal zijn ze gespot in LIGER t -shirts.
Het concept wordt ook nu ook in andere landen uitgerold.
Er worden 360 stuks per designer per land gemaakt op hetzelfde thema en er wordt een landen code toegevoegd aan het shirt zodat het nog steeds een collectors item blijft. LIGER blijft veel aandacht besteden aan de kwaliteit en het ontwerp en plaatst de designer op een voetstuk.
Wil je meer weten over LIGER of over de 5th wave? Kijk dan op thisisliger.com of volg de

© 2017